STIMATE DOMNULE PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI, KLAUS IOHANNIS ȘI STIMATE DOMNULE PRIM MINISTRU, DACIAN CIOLOȘ

Ștefan Dumitrescu

Întotdeauna când cineva se află într-o situație grea și are nevoie de ajutor, dacă poți este bine să-l ajuți pe cel care se află în situația dificilă. Așa este creștinește, așa ne-a învățat Domnul nostru Iisus Christos. Domnule Președinte al României și domnule Prim ministru, și dumneavoastră, amândoi, și România, și Guvernul României vă aflați într-o situație foarte grea. Dar foarte grea ! Periculos de grea ! Pentru dumneavoastră și pentru România Situația este fără ieșire.
Situația României din punct de vedere social-economic este demult periculos de gravă și toate analizele viitoriste ne arată că ea se va înrăutății și mai mult în anii care vin, IAR PROTESTELE OAMENILOR SE VOR ÎNMULȚI ASTFEL CĂ ȚARA VA AJUNGE O IMENSĂ REVOLTĂ. Tensiunile și haosul în Societatea românească vor crește deci, stimați domni ! Nu știm dacă dumneavoastră vă dați seama cât de periculoasă este Macro Situația-problemă în care se află România, și în care vă aflați și dumneavoastră și familiile dumneavoastră și Învățământul românesc, și Sănătatea și Partidele politice, noi toți etc. Rețineți, NICIODATĂ POPORUL ACESTA NU S-A AFLAT ÎNTR-O SITUAȚIA MAI GRAVĂ ȘI MAI PERICULOASĂ CA ACUM DE LA RĂZBOAIELE DACO-ROMANE DIN ANII 101-102, 105-105 ÎNCOACE.
REȚINEȚI: SITUAȚIA ÎN CARE SE AFLĂ SISTEMUL SOCIO-ECONOMIC ROMÂNESC ESTE ATÂT DE GRAVĂ ÎNCÂT POPORUL ROMÂN POATE DISPĂREA ÎN CÂTEVA DECENII !

Domnule Președinte al României și stimate domnule Prim ministru, cel care vă scrie este scriitorul Ștefan Dumitrescu, membru al Uniunii Scriitorilor, printre puținii scriitori români propuși pentru premiul Nobel, PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL BIROULUI DE VIITOROLOGIE DE LA BUCUREȘTI. V-am spus lucrul acesta, domnilor, domnule Președinte și domnule Prim Ministru, că vă scrie un Scriitor propus pentru premiul Nobel pentru a acorda o minimă atenție Scrisorii noastre de consiliere…Prin subsemnatul vă scrie deci Biroul de Viitorologie, singurul Grup de studii viitoriste din această țară, care vă poate ajuta prin informația pe care v-o punem la dispoziție, prin sugestiile și sfaturile, consilierea pe care v-o poate acorda. Așa după cum știți România se află într-o situație atât de gravă încât ea a devenit periculoasă atât pentru clasa politică, deci și pentru dumneavoastră, dar mai ales pentru toți românii. Și desigur pentru Organismul național românesc în ansamblul lui care se poate prăbuși.

Iată de ce situația în care se află România este foarte gravă și periculoasă pentru noi toți :
A TEORIA RĂZBOIULUI MASCAT INVIZIBIL. ROMÂNIA ESTE OBIECTUL, VICTIMA CELUI MAI MARE RĂZBOI DIN ISTORIA NOASTRĂ, CARE A DISTRUS MAI MULT DE JUMĂTATE DIN ORGANISMUL NAȚIONAL. Cu siguranță că știți lucrul acesta, stimați domni, că la Malta în noiembrie 1989, când s-au întâlnit G Busch și Mihail Gorbaciov și au hotărât soarta lui Ceaușescu, cei doi au convenit la o reîmpărțire a sferelor de influență ale celor două Puteri. Ce a urmat cunoaștem cu toții. Ceea ce nu știu cei mai mulți (dar dumneavoastră cred că știți) este că după căderea lui Ceaușescu întregul Organism naţional românesc a devenit Victima unui Mare Război Mascat invizibil format dintr-o sumă şi dintr-o sinteză-simbioză de războaie informaţionale, psihologice, sistemice, ideologice, economice, financiare, culturale, educaționale care în combinație cu patologiile psihologiei poporului român (cu psihologia poporului român) au dus la distrugerea aproape totală a României.
După căderea lui Ceaușescu România a fost introdusă într-un Mare Experiment Negativ, (acesta fiind o Metodă a Războiului mascat care s-a abătut asupra României) distructiv și autodistructiv, Experimentul Postcomunist l-am numit noi…Care a urmat Experimentului Mondial distructiv care a fost Experimentul Comunist mondial, ale cărui efecte le-am văzut. Deci România, după cel de Al Doilea Război mondial a trecut prin două Experimente distructive și autodistructive, 1. Experimentul comunist și 2 Experimentul postcomunist în care ne află acum. Și care a făcut să ne distrugem Economia într-un mod greu imaginabil.
Domnul Președinte și domnule Prim ministru, după căderea lui Ceaușescu s-a vrut distrugerea României, pentru a fi transformată în piață de desfacere pentru Corporațiile Occidentale și în Colonie. Obiective care au fost atinse.
Ce este și cum funcționează acest Mare Război Mascat invizibil, format la rândul lui dintr-un mare număr de războaie invizibile, numite mai sus, sunt lucruri care au fost studiate în detaliu și în profunzime în cadrul Biroului de Viitorologie, cu scopul de a găsi Strategia (Contr-arma) prin care să combatem acest Tip de război, să reușim să-i limităm efectele foarte distructive, catastrofale. Și chiar să ieșim victorioși din acest Război mascat, dacă s-ar putea (Cu actualele partide politice nu se poate!). Acest Mare Război Mascat invizibil este Războiul Economic de care vorbește John Perkins în cartea sa „Confesiunile unui asasin economic”, însă mult mai dezvoltat, mult mai subtil, mai savant, dus pe culmile perfecțiunii, astfel încât el să nu poată fi detectat, și nici combătut.
Studiem acest Tip de război într-o lucrare dedicată special acestui Război mascat invizibil. Asta ar trebui să intereseze Strategii Armatei și ai Serviciilor secrete, CSAT-ul care se fac vinovate de a fi lăsat ca România să fie distrusă. Acest lucru se numește trădare de țară.
Ce vă spunem noi și ceea ce trebuie să știți dumneavoastră sunt aceste lucruri foarte importante:
1. După căderea lui Ceaușescu Organismul național românesc, căruia îi mai spunem și Sistemul socio-economic românesc a fost introdus pe o Linie de evoluție negativă. A fost introdus pe o Cale care este negativă, este o Cale rea, nu este o Cale bună. Ea, această Cale negativă sau Linie, Traiectorie de evoluție negativă este un Factor patogen foarte puternic care produce efecte negative în interiorul sistemului Socio-economic românesc. Efecte negative care produc involuția și ineficiența Sistemului. Deci, simplu fapt că am fost introduși, puși să mergem pe această Cale distructivă și autodistructivă produce în Sistemul socio-economic românesc efecte negative. Sistemul la rândul lui produce mai multe efecte negative decât pozitive sau altfel spus este un Sistem care își produce autodistrugerea. Ca să anulăm această Situație autodistructivă, aceste Efecte negative pe care le produce Calea negativă pe care se află Sistemul socio-economic românesc noi ar trebui să ieșim de pe această Cale, și să intrăm, să mergem pe altă Cale, pe una pozitivă, care produce în Sistemul românesc efecte pozitive. Sistemul socio-economic românesc trebuie re-structurat și transformat în așa fel încât el să devină un Sistem care produce mai multe efecte pozitive decât negative. Partidele politice, Guvernul, dumneavoastră, domnule Prim Ministru și dumneavoastră, domnule Președinte al României și Consilierii dumneavoastră (și nici Serviciile secrete) nu dețineți informația, cunoștințele care să vă permită să luați acea decizie, acele decizii, SĂ CREAȚI ACEA SOLUȚIE care să scoată Sistemul românesc de pe această Cale negativă pentru a introduce Sistemul pe o Cale pozitivă. Biroul de Viitorologie de la București deține aceste cunoștințe, informația necesară care ar ajuta România să iasă de pe Calea Negativă pe care ne aflăm acum pentru a intra pe o Cale pozitivă. De aceea vă rugăm să acceptați consilierea noastră. Noi vă putem într-adevăr consilia și ajuta să îndreptați România pe Calea Pozitivă. Numai să doriți dumneavoastră acest lucru, deși, subliniem, altă alternativă nu aveți !
2. Sistemul socio-economic românesc a fost introdus într-o Macro-Situație negativă. (nu pozitivă) și ea, MACRO-SITUAȚIA NEGATIVĂ ESTE FACTORUL PATOGEN CARE PRODUCE EFECTE NEGATIVE ÎN SISTEMUL SOCIO-ECONOMIC ROMÂNESC ȘI ÎN MEDIUL LUI…Și face ca Sistemul românesc la rândul lui să producă mai multe efecte negative decât pozitive.
3. Calea negativă pe care a fost introdus Sistemul socio-economic românesc și Macro-Situația negativă în care se găsește Sistemul cooperează, sunt doi Factori patogeni generatori de efecte negative, cuplați, care comunică între ei și care lucrează împreună producând Involuția României, la toate capitolele. Așa se face că Sistemul socio-economic românesc este unul care produce foarte multe efecte negative și foarte puține pozitive, astfel că el evoluează de 26 de ani pe o traiectorie involutivă abruptă…
4.Ea, această Traiectorie involutivă, pe care se află și evoluează Sistemul socio-economic românesc produce și ea la rândul ei involuție, mai multe efecte negative decât pozitive.
5 FUNDĂTURĂ ISTORICĂ. Aceste 4 Situații descrise mai sus în care se găsește Sistemul socio-economic românesc fac ca el să se găsească într-o Fundătură Istorică. Ce este Fundătura istorică în care se găsește un Popor, o Națiune, un Sistem socio-economic ? Este Macro-Situația-Problemă, autodistructivă în care a fost introdus și în care se găsește un Sistem Socio-economic în cazul nostru Organismul național românesc, situație în care Sistemul se autodistruge și nu există nici o rezolvare, nici o Soluția care să rezolve Situația problemă în care se găsește Sistemul socio-economic. Fundătura istorică este o macro-capcană fără ieșire. Ca dovadă că așa stau lucrurile, că aceasta este Adevărul, aceasta este Situația Sistemului socio-economic românesc (Sistemul economic plus Sistemul social formează Sistemul socio-economic) este faptul că de 26 de ani Sistemul socio-economic involuează galopant fără ca să știe Cineva cum poate fi scoasă România din această Fundătură istorică. Nici partidele politice, nici parlamentarii, nici Academia, nici Institutele de cercetări, nimeni din țara aceasta, în afară de Biroul de viitorologie nu cunoaște soluția prin care Sistemul socio-economic românesc poate fi scos din Fundătura istorică în care se găsește și în care se autodistruge cu fiecare zi…Același lucru se întâmplă și cu Subsistemele sale, subsistemul social (populația), cu subsistemul educațional, cu subsistemul cultural, industrial, agricol, de justiție, transporturi, ecologic, sănătate etc…Dacă Rusia, sau oricare altă Putere ar fi atacat România, daca am fi trecut printr-un Război militar așa cum au trecut sârbii, Organismul românesc nu ar fi suferit distrugeri atât de mari așa cum a suferit de 26 de ani de când este Victima acestui Mare Război mascat, cel mai mare și distructiv din Istoria noastră, și a acestei Fundături istorice ! Deci ca să înțelegeți bine, stimați domni, România este prizonieră prinsă în această Macro-capcană autodistructivă care este Fundătura istorică în care am fost băgați, iar noi ne-am afundat singuri și mai mult. Așadar Fundătura istorică în care se găsește Poporul român și România, Sistemul socio-economic românesc este o Macro-Capcană, care funcționează ca un malaxor în care suntem măcinați zi de zi. Dacă această situația va mai continua un deceniu poporul român care acum mai este jumătate din cel care eram în 1989, Națiunea română vor dispărea. Iată numai câteva exemple care ne arată ce distrugeri imense a suferit Organismul național în cei 26 de ani : domnule Președinte și domnule Prim Ministru, în 1989 România avea o populație de 23. 436.000 de locuitori, deci o populație de peste 23 de milioane de locuitori, iar acum după 26 de ani mai suntem vii 17-18 milioane (nu 19 milioane sau 20 cum se crede). Din aceste 17-18 milioane peste 5 milioane (după unii peste 6 milioane) de oameni, forța de muncă activă cea mai bună sunt plecați în afară. În țară mai suntem 12-13 milioane de români, majoritate bătrâni, oameni care ne ducem traiul de pe o zi pe alta…Satele sunt depopulate pe cale de dispariției, orașele la fel. Din industria pe care o avea România în 1989 nu mai avem nici 20 la sută…Iar din ce creează Industria care există în România 80 la sută merge în afara. Suntem cel mai sărac popor din Europa, cu salariile cele mai mici, Învățământul și Cultura sunt la Pământ, Sănătatea la fel ! Au dreptate să se revolte românii, noi, cei care formăm Biroul de Viitorologie de la București (suntem profesori și cercetători în domeniul Științelor sociale) vă spunem că în România românii abia supraviețuiesc. Iar hoții, cei care au furat și sunt milionari, o duc bine, dar ei sunt 5 la sută, restul de 95 la sută trăiesc la limita subzistenței. Vă întrebăm, ce Sistem socio-economic este acela, stimați domni, care produce 95 la sută sărăcie, oameni săraci, amărâți, demotivați, bolnavi și 5 la sută hoți, care sunt bogați ? Nu cumva cel mai bun lucru ar fi să renunțăm la acest Sistem economic care a alungat oamenii din țară, a distrus unitățile economice și produce sărăcie, ȘI SĂ OPTĂM PENTRU UN SISTEM ECONOMIC CARE DĂ DE LUCRU LA TOȚI OAMENII, CARE PRODUCE BOGĂȚIE, CARE SE DEZVOLTĂ ȘI EVOLUEAZĂ CONTINUU, CARE ARE UN NIVEL EDUCAȚIONAL RIDICAT. Acest Sistem socio-economic există, a fost descoperit, studiat, el poate fi aplicat în practică începând de mâine.
Nu mai dau exemple, știți și dumneavoastră că Situația României este catastrofală, deși nu ați recunoscut și nu recunoașteți lucrul acesta (pentru că nu aveți tăria!), știți că vi s-a cerut demisia, că românii sunt nemulțumiți de amândoi, domnule Președinte și domnule Prim Ministru, că guvernul dumneavoastră tehnocrat este neputincios, iar guvernarea tehnocrată este catastrofală. (oare vreți dumneavoastră, domnule Prim Ministru să plecați de la guvernare înjurat și huiduit, țineți atât de mult la lucrul acesta, așa cum a ținut Boc ?)
În același timp vedeți, domnule Președinte și domnule Prim Ministru, și asta de mulți ani, de 26 de ani, din 1990, că NIMIC NU MERGE ÎN ȚARA ACEASTA. Uitați-vă dumneavoastră, toată societatea românească, tot spațiul românesc este un haos, o ceartă, o tensiune continuă, un balamuc. Oamenii sunt total dezamăgiți și demotivați, nu mai cred și nu mai speră la nimic, iar cei de la putere, ați văzut că nu se opresc din furat !
DECI DE LA REALITATEA CĂ SITUAȚIA ROMÂNIEI ESTE CATASTROFALĂ, CĂ SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ ESTE REVOLTATĂ, PROFUND NEMULȚUMITĂ DE CEI CARE O CONDUC, DE CLASA POLITICĂ, DE SITUAȚIA ÎN CARE NE GĂSIM NOI, ȘI DE LA FAPTUL CĂ NIMIC NU MERGE ÎN ȚARA ACEASTA AR TREBUI DUMNEAVOASTRĂ SĂ PLECAȚI, DACĂ AȚI DORI SĂ-I MEARGĂ ROMÂNIEI PUȚIN MAI BINE. Dar dumneavoastră, se vede, nu doriți lucrul acesta ! În același timp NICI NU PUTEȚI SĂ FACEȚI NIMIC CA SĂ-I MEARGĂ ȚĂRII MAI BINE ! Acesta este adevărul, CRUD ! Și iată de ce :
Ca să puteți să faceți, și dumneavoastră, cei care Conduceți această țară sunteți acum singurii care puteți să întreprindeți ceva ca României și poporului român să le meargă mai bine, AR TREBUI ÎN PRIMUL RÂND SĂ DORIȚI ACEST LUCRU, CA ROMÂNIEI, POPORULUI ROMÂN SĂ LE MEARGĂ MAI BINE. (Ce bine ar fi să doriți acest lucru !)
Băsescu le-a promis românilor, stimați Domni, „Să trăiți bine !”, și am trăit mai rău. Nefericitul, nemernicul, ar trebui să moară de rușine. În cei 10 ani a lucrat de la Cârma țării în așa fel că lui i-a mers bine (ce bine o fi acela să ai toată familia penală, chemată la DNA și să stai prin pușcării, să fii huiduma lumii) iar Țării i-a mers rău. Dumneavoastră, domnule Iohannis, le-ați promis românilor (cu asta i-ați manipulat) CĂ ÎN ROMÂNIA SE VA FACE LUCRU BINE FĂCUT. După un an și jumătate lucrurile merg rău în România, foarte rău. Cu alte cuvinte le-ați promis „Lucrul bine făcut”, și ați realizat în practică „Lucrul rău făcut”.
Ajunși aici Biroul de Viitorologie de la București vă întreabă (nu de alta, dar ca să nu ne mai obosim și cu dumneavoastră, așa cum ne-am obosit degeaba cu Predecesorii dumneavoastră) : domnule Președinte al României, vreți să aveți destinul lui Băsescu, să fiți blestemat de români, și după aceea să rămâneți în Istorie ca un Președinte care nu a făcut nimic ? Gândiți-vă că fiind german de etnie dumneavoastră faceți de râs etnia germană. Compromiteți bunul renume al neamțului. Domnule Prim Ministru, vreți să rămâneți în istoria ca un Prim Ministru slab, prost, care i-a făcut poporului român mai mult rău decât bine, pentru că nu a vrut, a fost sluga altora din afară, sau pentru că nu s-a priceput, nu a știut ce trebuie făcut ca Țării să-i meargă mai bine ?! Și apoi, domnule Prim Ministru, dumneavoastră sunteți născut într-un sat românesc, sunteți fiu de țărani, nu se poate să nu iubiți această țară ! Să nu vă fie milă de țărani, de satul românesc ! Ați văzut în ce hal de degradare a ajuns satul românesc? Satul românesc moare, este pe moarte, domnule Prim Ministru. Autorul acestei Scrisori de consiliere s-a născut la sat în anii 1950, când după război era sărăcie în țară. Atunci, domnule Prim Ministru, satul vuia seara de glasurile și de țipetele, de veselia și de jocurile copiilor. Atunci satul românesc era viu, pe lunca sau la deal se auzeau cântecele fetelor mari, care cântau cam așa cum cântă Maria Ciobanu, și cântecele din fluier și din caval ale băieților Viața era plină de glumele și de râsetele oamenilor ! Nu venise încă nenorocirea, colectivizarea, care a fost cea mai grea lovitură care i s-a dat clasei țărănești, temeliei de milenii a României !
NU ESTE MAI BUNĂ, STIMATE DOMNULE PREȘEDINTE, ALTERNATIVA, să scoateți România din criza și de pe Calea negativă pe care a fost băgată, și să introduceți Sistemul socio-economic românesc pe o traiectorie ascendentă ? SITUAȚIE ÎN CARE DUMNEAVOASTRĂ VEȚI RĂMÂNE ÎN ISTORIE ȘI VEȚI FI IUBIT DE ROMÂNII DE AZI ȘI DE GENERAȚIILE VIITOARE !? ACELAȘI LUCRU ESTE VALABIL ȘI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ, DOMNULE PRIM MINISTRU !
Ce facem noi acum se numește consultanță politică: Consultantul politic care este Biroul de Viitorologie vă spune limpede în față : domnule Președinte al României și domnule Prim Ministru în fața dumneavoastră se deschid două căi și numai două. Ori :
1. Ori mergeți pe Lina pe care vă aflați acum, pe care Partidele politice și Antecesorii dumneavoastră merg de 26 de ani, și în cazul acesta distrugeți România în continuare și vă faceți de râsul lumii, și de oprobiul istorie ca Băsescu, ca Boc, ca Ponta ! Și ce este mai rău, veți face mult rău acestui popor, care este Victimă a istoriei de două mii de ani, veți nenoroci această țară, și pentru aceasta nu veți fi felicitați, ci blestemați !
2. Ori ajutați, lucrați, faceți ceva ca Sistemul socio-economic românesc să iasă din starea de involuție și să intre pentru o lungă perioadă de timp în starea de evoluție. Situația în care Istorie și generațiile viitoare vă vor fi recunoscătoare !
Dintre cele două căi dumneavoastră, prognozăm, că de asta suntem viitorologi, o s-o alegeți pe prima. De ce ? Pentru că prima vă convine, este cea mai ușoară, fără probleme domnule Președinte al României. În mintea dumneavoastră credeți că după patru ani o să ieșiți la pensie ca Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Băsescu, o să vi se dea o vilă, șofer la scară, gardă personală și o să trăiți așa până la adânci bătrânețe. Calcul este însă greșit, pentru că sunt peste 80 la sută șanse ca să existe revolte mari în țară. Să moară oameni, românii sunt în situația aceea când nu-și mai stăpânesc nervii pentru că nu mai au nimic de pierdut. Dar dumneavoastră, domnule Prim ministru nu vă convine, sau ar trebui să nu vă convină, pentru că după ce nu veți mai fi Prim Ministru o să vedeți că o să fiți înjurat, urât, o să ajungeți de râsul lumii. Dumneavoastră, ca fiu de țăran, care ați crescut la țară, suntem convinși că ați dori ca să fie mai bine în România, (nu același lucru îl afirmăm despre dumneavoastră, domnule Președinte al României) însă nu veți putea face nimic. Nu vedeți că tot ce faceți se întoarce împotriva dumneavoastră ? De ce? V-am spus mai sus, pentru că România a fost introdusă într-o Maco-situație distractivă și autodistructivă, care este O MACRO-SITUAȚIE FUNDĂTURĂ ISTORICĂ, O MACRO-SITUAȚIE MALAXOR și în care este acum captivă. Din această Macro-situație-Capcană-Malaxor România nu poate să iasă. De ce, pentru că la ora actuală nimeni din România (în afara Biroului de Viitorologie) nu știe care este Soluția la această Situație-Problemă-Fundătură istorică-Malaxor în care se găsește România. De aceea Biroul de viitorologie dorește să vă consilieze, pentru a vă ajuta să scoatem România din această Situație-malaxor în care se găsește de 26 de ani. România, Poporul român, dar și Clasa politică, și dumneavoastră, domnule Președinte și domnule Prim Ministru şi eu, noi cei din Biroul de Viitorlogie, cu toții, toţi românii suntem prizonierii şi Victimele acestui Mare Malaxor, al acestei Capcane-Fundături istorice care ne macină zi de zi. Există o unealtă pescărească în care dacă peștele are nenorocul să intre încercând să iasă, zbătându-se să iasă el nu face altceva decât să se înfigă şi mai bine în cârlige, adică să-şi înrăutăţească situaţia, să elimine orice şansă de a se slava. În această Situaţi ne găsim noi, România, poporul român, toţi politicienii. Această Mare Capcană-malaxor în care ne găsim a distrus până acum o mare parte din populaţia românească, astfel că acum în ţară mai suntem 12-13 milioane de locuitori, în general o populaţie îmbătrânită, bolnavă, neputincioasă, pentru că forţa de muncă aptă a emigrat, a plecat din ţară. A distrus Economia, Industria astfel că suntem o ţară dezindustrializată, după ce în 1989 eram o Țară foarte industrializată, capabilă să-și satisfacă toate nevoile. Ce este de făcut în cazul acesta întrebați dumneavoastră ? (Vorba vine întrebați, pentru că este posibil ca să nu vă pese!) Cel mai bine, domnule Preşedinte şi domnule Prim Ministru ar fi să scoatem Sistemul socio-economic românesc din această situaţie, din Capcana Malaxor, din Fundătura istorică în care ne găsim, adică din situaţie de involuţie şi să plasăm Sistemul socio-economic românesc pe o Traiectorie evolutivă.

Dar este posibil acest lucru? Ca să fie posibil acest lucru, are trebui să se îndeplinească aceste condiţii:
1 Să doriţi dumneavoastră care sunteţi cei mai importanţi oameni în Sistemul socio-economic românesc.
2 Să dorească cei din afară, vreţi nu vreţi, Şefii dumneavoastră.
3. Să dorească partidele politice şi reprezentanţii lor din Parlament, ceea ce nu este de crezut, pentru că oamenii aceştia prin structura lor îşi urmăresc doar interesele personale.
4. Şi chiar dacă s-ar îndeplini aceste 3 condiţii tot nu este posibil pentru că mai este de îndeplinit o condiţie, mai trebuie să trecem un hop. Hopul acesta se numeşte Situaţia Minus informaţie şi Fenomenul Minus informaţie. Ce sunt Situaţia Minus informaţie şi Fenomenul Minus informaţie
LEGEA FUNCȚIONĂRII SITUAȚIEI INFORMAȚIA ȘI A FENOMENULUI MINUS INFORMAȚI. TEORIA DEPĂŞIRII SITUAŢIEI MINUS INFIORMAŢIE ŞI A FENOMENULUI MINIUS INFIORMAŢIE. Ce este Situaţia Minus informaţie? Când un om se găseşte într-o Situaţie-Problemă, (aşa cum se găsește fiecare de multe ori când are o Problemă) din care trebuie să iasă cu bine lui, îi trebuie un număr de informaţii, de cunoştinţe, care prelucrate îi permit să găsească cea mai bună soluţie, cale prin care el poate să iasă din acea Situaţie Problemă. Dacă are mai puţine cunoştinţe decât îi trebuie pentru a elabora Soluţia prin care el poate să iasă din acea Situaţie Problemă el nu va putea ieşi din Situaţia problemă. Să presupunem că noi trei mergem cu bicicletele pe un câmp. La un moment dat ni se fărâmă bicicletele şi nu mai putem merge. Ce facem ? Încercăm să le reparăm. Dar nu ştim cum se repară o bicicletă, nici unul dintre noi nu ştie cum se repară o bicicletele, stăm şi ne uităm la ele. Nu am mai reparat niciodată o bicicletă, şi nu avem experienţa şi cunoştinţele care ne-ar permite să reparăm bicicleta. Suntem neputincioşi pentru că ne lipsesc cunoştinţele, Informaţia care ne-ar permite fiecăruia să îşi repare bicicleta. Suntem prizonierii neputincioși ai Situației minus informație ! Subsemnatul care vă scrie, şi care este Purtătorul de cuvânt am Biroului de Viitorologie (BVB), adică scriitorul Ştefan Dumitrescu, a fost mulţi ani, domnule Preşedinte al României profesor de Psihologie şi Pedagogie la un Liceu Pedagogic, iar dumneavoastră aţi fost Profesor de Fizică la un Liceu din Sibiu. Dacă dumneavoastră îmi daţi să rezolv o Problemă de fizică de clasa a XII-a, iar eu vă dau să scrieţi o Lucrare de Psihologie o să vedeţi că eu nu ştiu să rezolv problema de fizică (pe care dumneavoastră puteţi să o rezolvaţi) iar dumneavoastră nu o să puteţi să scrieţi Lucrarea de Psihologie. De ce ? Pentru că şi eu şi dumneavoastră ne găsim în Situaţia Minus informaţie. Dar daca dumneavoastră vă apucaţi să rezolvaţi problema de fizică, fiind profesor de fizică, iar eu mă apuc să scriu lucrarea de Psihologie, o să vedem că atât eu cât şi dumneavoastră o să rezolvăm cu brio Problemele. De ce ? Pentru că atât eu cât şi dumneavoastră ne găsim în situaţia de Plus Informaţie. Ce este, acum, Fenomenul Minus Informaţie ? Dacă o Societate naţională, indivizii umani ai unui popor, o Clasă socială, cum este clasa politică, un Grup social mai mare, se găsesc în Situaţia de Minus informaţie, în această situaţie, Grupul social, Societatea respectivă nu va putea rezolva Problemele cu care se confruntă, pentru că toţi membri săi se găsesc în Situaţia de Minus informaţie. Sunt prizonierii neputincioși ai Fenomenului Minus Informație ! Fenomenul Minus Informaţie este foarte grav şi foarte periculos pentru orice societate, pentru că el este rezultatul Nivelului educaţional scăzut al acelei Societăţi, al acelui Grup social și produce la rândul lui un Nivel educațional și mai scăzut. De asemenea nu ne permite să rezolvăm problemele pe care Viața și Istoria i le pune Societății spre rezolvare, iar noi, oamenii, în loc să creăm soluții, decizii bune, care ar putea să scoată Sistemul din criză, bîjbăim și creăm soluții și decizii proaste care aplicate în practică înrăutățesc situația Sistemului. Așa cum s-a întâmplat cu Pseudo-reformele care s-au făcut în Învățământul românesc, și care au adus Școala românească în halul în care se află. Și la fel s-a procedat și în Sănătate, în Cultură, în toate domeniile…În această situaţie Societatea respectivă poate fi manipulată cu uşurinţă, poate fi învinsă cât se poate de facil şi de repede când este Obiectul şi Victima unui Război informaţional şi psihologic, financiar şi economic. Poate eșua în istorie…Aşa se explică de ce poporul român a cedat foarte uşor devenind unealta Agresorilor în Războiul macat invizibil (format dintr-o sinteză și de războaie invizibile numite mai sus) a cărui Victimă a fost după anul 1989.
Așadar, stimate domnule Președinte al României și Președinte al CSAT și Stimate domnule Prim Ministru, în această situație vă găsiți dumneavoastră, cei doi Președinți ai celor două Camere ale Parlamentului, Președinții partidelor PSD și PNL, dumneavoastră ca personalități umane, Conductori de instituții, în situația de Minus informație. Iar Partidele politice, Clasa politică și Poporul român se găsesc în Situația de Fenomen Minus Informație. Cu alte cuvinte sunteți demult într-o Macro-situație capcană, malaxor din care habar nu aveți cum să ieșiți. De aceea spuneam că atât dumneavoastră Conductorii principalele Instituții ale Țării, VĂ GĂSIȚI ÎN SITUAȚIA DE MINUS INFORMAȚIE, iar Partidele Politice, Clasa Politică și poporul român se găsesc ÎN SITUAȚIA DE FENOMEN MINUS INFORMAȚIE. Asta înseamnă că dumneavoastră, domnule Președinte și domnule Prim Ministru, pentru că vă găsiți în Situația de Minus informație, cel mult atunci când luați decizii, puteți doar să bâjbâiți. ȘI SĂ LUAȚI DE CELE MAI MULTE ORI DECIZII PROASTE,, așa cum a fost numirea Ministrului Culturii în persoana acestei doamne, Corina Șuteu, care a făcut atât de mult rău României. Luând asemenea decizii, domnule Prim Ministru este ca și cum v-ați înfige singur cuțite în inimă. Îi faceți rău Țării și vă faceți rău și dumneavoastră. (Cum să ne explică lucrul acesta, domnule președinte al României și domnul Prim Ministru că îi faceți rău Țării și vă faceți rău și dumneavoastră ?)

2
Așa cum bine știți și cum vă dați seama din ce v-am expus mai sus SITUAȚIA ROMÂNIEI ȘI A POPORULUI ROMÂN ESTE FOARTE GREA ! Problema nr 1 care trebuie rezolvată urgent, a României și a poporului român, este Salvarea. Situația României este atât de gravă încât Țara se poate prăbuși. Să ne imaginăm că România în anul 1989 era o casă. Ei bine din casa aceea nu au mai rămas nici jumătate din pereți, acoperișul este distrus mai mult de jumătate, temelia este și ea grav avariată, periclitată, DE ACEEA VĂ SPUNEM : CASA NUMITĂ ROMÂNIA SE POATE PRĂBUȘI, DOMNULE PREȘEDINTE ȘI DOMNULE PRIM MINISTRU ! Dar și situația dumneavoastră, domnule Președinte și domnule Prim Ministru este foarte grea, (poate nu vă dați seama de lucrul acesta !, dar situația dumneavoastră este la fel de gravă și de periculoasă ca situația poporului român) este periculos de grea. Veți fi acuzați mai târziu de distrugerea României și a poporului român. Și într-adevăr, domnilor, deși nu sunteți demult la Conducerea României în tipul acesta scurt AȚI FĂCUT FOARTE MULT RĂU POPORULUI ROMÂN.

Pentru că ne-am asumat sarcina de a vă consilia iată în linii generale ce trebuie făcut ca să salvăm România și poporul român.
1.În primul rând România trebuie scoasă din starea de victimă a CELUI MAI MARE, MAI SAVANT, MAI SOFISTICAT, MAI MASCAT ȘI MAI DISTRUCTIV RĂZBOI DIN ISTORIA NOASTRĂ. Trebuie să o luăm metodic: Am spus că România și poporul român sunt Victima, Obiectul unui Război informațional, (a celui mai mare Război informațional cu care s-a confruntat poporul român în istoria lui), necruțător și foarte distructiv, dus în primul rând de mass-media românească, inconștientă și vândută, aservită intereselor meschine ale unor patroni, partide, grupuri de interese, din țară sau din afara țării: 2. Am spus că împotriva poporului român se duce de 27 de ani un război psihologic, acest război trebuie oprit, ca și Războiul informațional. România trebuie să iasă din situația de Obiect al Războiului informațional și psihologic ; Am spus că România este victima unui război financiar dus din străinătate dar și din interiorul țării, de către forțe conștiente sau inconștiente; 3. Am spus că România este Victima și Obiectul unui Război economic dus de către Subiecți conștienți sau inconștienți, din țară și dis străinătate, care trebuie anulat. ; 4. Am spus că România este victima unui Război ecologic dus de Subiecți din interiorul și din afara Țării… Și așa mai departe. Luăm deci la rând toate războaiele mascate, informațional, psihologic, financiar, economic, culturale, educațional, sistemic, biologic, etc le studiem cu atenție și la dezamorsăm. Atențiune, la ora actuală în afară de cercetătorii Biroului de Viitorologie România nu mai are alți specialiști care să vă consilieze în aceste operațiuni și procese subtile de dezamorsare a acestor războaie invizibile, dar foarte distructive.
În al doilea rând: am spus că România, Sistemul socio-economic românesc a fost introdus pe o Linie de evoluție negativă, distructivă și autodistructivă. Organismul românesc trebuie scos de pe această Linie de evoluție negativă și introdus pe o Linie de evoluție pozitivă. (Atenționare, dumneavoastră nu aveți oameni care să știe să facă lucrul acesta, vă găsiți în Situația de Minus informație, de aceea aveți nevoie de consilierea noastră și la acest capitol)
În al treilea rând, v-am spus că România a fost introdusă într-o Macro-Situație distructivă și autodistructivă fără soluție care se numește Fundătură istorică, situație în care nu există nici o ieșire, decât aceea că Sistemul este prizonier în această mare capcană care este Fundătura istorică, timp în care el se autodistruge. România trebuie scoasă din această Fundătură istorică foarte repede. În al patrulea rând v-am spus că Sistemul socio-economic capitalist, a cărui conducere este bazată pe Sistemul pluripartidist și pe alegeri libere ESTE UN SISTEM CARE PRODUCE MAI MULTE EFECTE NEGATIVE DECÂT POZITIVE. Este un sistem cu alte cuvinte care își produce propria involuție. Pentru că așa ne-au păcălit Marii Asasini economici din exterior, treceți proștilor la capitalism și la democrație ca să vă autodistrugeți. Acest Sistem socio-economic așa cum este și cum funcționează el trebuie înlocuit cu un Sistem economic care produce Evoluție, își produce propria sa Evoluție. Precizăm că dumneavoastră, Guvernanții, Academia, Institutele de cercetări, CSAT-ul, Serviciile secrete, Armata nu cunoașteți acest Sistem socio-economic. Noi, BVB, îl cunoaștem pentru că a fost descoperit în cadrul Biroului de viitorologie.
Dacă faceți, dacă facem lucrurile acestea domnule Președinte și domnule Prim Ministru, România este jumătate sau 70 la sută salvată, Sistemul socio-economic românesc va ieși din starea de involuție și va intra în starea de evoluție. Dacă nu, NU VA IEȘI !
Să nu credeți că dacă înlocuiți acolo un ministru cu altul, sau dacă faceți o remaniere guvernamentală se rezolvă ceva ! Nu, stimați domni, este nevoie de schimbări majore, structurale, în Sistemul socio-economic românesc pe care trebuie să le faceți neapărat… Biroul de viitorologie știe care sunt acela schimbări, vă putem consilia, vrem să vă consiliem, numai să doriți acest lucru. Dacă nu doriți și nu faceți acest lucru, Istoria își va spune cuvântul. Vă rugăm să nu faceți aceiași greșeală ca Ceaușescu, să credeți că păcăliți Istoria !
Precizăm că la ora actuală atât Partidele politice, cât și tehnocrații care există în țara aceasta (de fapt ei nu există, așa cum se vede sunt niște amatori) se găsesc în Situația de Minus informație și în Situația de Fenomen Minus Informație. Ca dovadă că așa stau lucrurile este faptul în timpul celor 26 de ani cât au fost la Guvernare Partidele politice habar nu au avut să creeze măcar o Soluție bună. Să ia o decizie optimă. Puteți dumneavoastră să aduceți la Guvernare 10 Guverne de tehnocrați, 10 PSD-uri, 10 PNL-uri, DACĂ VEȚI MERGE PE CALEA ACEASTA CU ACTUALELE PARTIDE ȘI CU ACTUALUL SISTEM SOCIO-ECONOMIC avem prăbușirea și dispariția României garantate. Nu trebuie să ne cucerească nimeni, NE AUTODISTRUGEM SINGURI ! Sistemul socio-economic trebuie schimbat cât mai repede, pentru că el este cel care își produce propria distrugere. Așa după cum vedeți Problema României și a Poporului român este mult mai complexă. Nu vom rezolva nimic înlocuind un Guvern tehnocrat cu un Guvern format de Partidele politice, sau să înlocuim un Guvern liberal cu un Guvern PSD, corupte toate până în măduva oaselor, care nu au Minți mari și personalități mari pentru că nu vor să aibă. Ele vor să aibă șmecheri, oameni corupți, aflați în Situația de Minus Informație, politicianiști unși cu toate alifiile ca Traian Băsescu, Crin Antonescu, Elena Udrea, etc. Dumneavoastră, domnule Președinte și domnule Prim Ministru, Guvernul României, Guvernele care vor mai urma, vă găsiți în situația în care se găseau Regele Carol al II-lea, Partidele politice și Guvernele din perioada interbelică, într-o situația gravă și periculoasă când orice decizie veți lua României îi va merge tot mai rău. Vă rugăm să trageți învățăminte ! O să revenim cu alte Scrisori de Consiliere în care o să detaliem modalitățile prin care poporul român poate ieși din această criză istorică ce durează de 1900 de ani, de la războaiele daco-romane !. Rugămintea noastră ar fi să ne receptați, să învățați ceva din tot ce v-am spus, și să apelați la colaborarea cu noi ! Fir ca Domnul să ne ajute să colaborăm pentru a ajuta România și poporul român ! Christos a înviat !

1 mai 2016. De Paște
Prof Ștefan Dumitrescu, scriitor, Purtătorul de cuvânt al BVB
Prof univ dr Ion Heleșteanu , Coordonatorul Biroului de Viitorologie.

PS. Nu uitați, vă rugăm, că România, Poporul Român, dumneavoastră, domnule Președinte și Prim Ministru, clasa politică (boi toți) vă aflați într-o situație foarte grea, atât de gravă că nu vă puteți permite luxul să faceți abstracție de informația și de viziunea pe care vi le dăm noi. Rețineți că vă aflați într-un malaxor autodistructiv, în care nu vă puteți ajuta singuri, și în care aveți nevoie de ajutor. Poporul român și România au mare nevoie de ajutor, dumneavoastră nu puteți să le ajutați, și nu aveți nici un drept să le privați de ajutorul care le-ar putea slava.
Vă atenționăm pe dumneavoastră, Consilierii domnului Președinte și ai Primului Ministru, că este de datoria dumneavoastră să-i informați pe domnul Președinte și pe domnul Prim Ministru despre existența acestei Scrisori de Consiliere și de faptul că dumneavoastră, domnii Consilieri ca și domnul Președinte, domnul Prim ministru, Guvernul României, parlamentul, partidele politice vă găsiți în Situația de Minus informație, situație din care nu puteți ajuta cu nimic România și poporul român. Ba, dimpotrivă, puteți să le faceți foarte mult rău, așa cum le-au făcut toți Președinții și toate Guvernele, și toți consilierii lor de până acum.