TRAGEDIA DE LA CLUBUL “COLECTIV” , UN ACT CRIMINAL PUS LA CALE DE OCULTĂ PENTRU CA SOROS SA PROVOACE REVOLTE ÎN ŢARĂ? SE VREA DESTABILIZAREA ROMÂNIEI?

Soros incendiu

Mai mulţi cititori de pe Facebook, mi-au oferit încă de azi noapte un link de pe site-ul florinchilian.ro, în care Florin Chilian arată că, din punctul său de vedere, incendiul de la “Clubul Colectiv” nu a fost altceva decât o acţiune criminală! Citez din articol:

* 4 minute au trecut de la stingerea ultimelor artificii până la aprinderea focului! Anchetatorii spun, sub protecţia anonimatului, că sunt din ce în ce mai multe mărturii ale supravieţuitorilor care confirmă asta. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mână criminală.

Conform procurorului de caz, tot tavanul clubului a ars în 10 secunde! Câteva sute de metri pătraţi de material au ars în numai 10 secunde! Aşa ceva este practic imposibil în condiţii normale.

* Artificiile de pe scenă sunt artificii reci, cu scântei albe, ce nu scot fum. De la ele nu se poate aprinde acel burete, cel puţin nu de la aşa o distanţă. Acel burete nu se putea aprinde de la nişte artificii profesionale de interior, cu scânteie rece, la 3- 4 metri.

* În toate imaginile se vede că artificiile băteau undeva sus, spre stâlpul antifonat cu burete, dar sus; însă focul a izbucnit foarte jos, la al treilea rând de striaţii ale cofrajului de burete, acolo unde cineva cu o brichetă aprinsă în mâna ridicată ar fi ajuns cu uşurinţă.

* Acel foc nu putea să se propage spre tavan, decât dacă exista un agent de propagare. 10 secunde pentru câteva sute de metri pătraţi de suprafaţă în flăcări! Stâlpul şi tavanul în 10 secunde! Nu este posibil aşa ceva fără un agent de igniţie. 10 de secunde şi a luat foc tot clubul! Încercaţi şi voi să daţi foc cu o bucată de artificii la buretele de tipul ăla şi veţi vedea că nu se poate.

* Ce agent de propagare se afla pe tavan? Ce agent de combustie rapidă, cu o aşa viteză, a făcut ca în 30 de secunde întreaga suprastructură a tavanului să se aprindă?

* Fenomenele ce se derulează în timpul unui incendiu, de regulă, sunt arderi normale, precedate de arderi lente. Arderile normale (uniforme), sunt caracterizare de progagarea arderii cu o viteză relativ redusă (de la câţiva centimetri la un metru pe secundă). Aici, din mărturii, rezultă că a avut loc o ardere rapidă, ca un fel de deflagraţie, un gen de ardere ce se propagă cu viteze foarte mari, subsonice (de ordinul zecilor de metri pe secundă) cu degajare mare şi instantanee de căldură; ba chiar se pare că a avut loc și un fel de detonaţie cu undă de șoc, adică o ardere ultrarapidă.

În plus, jurnalistul Kamikaze Andrei Manțog a relatat acum câteva zile, pe pagina sa de Facebook, o discuție la care a participat cu o zi înainte de tragedia din Colectiv și care pare a prevesti ce urma să se întâmple în clubul de pe strada Tăbăcarilor. Iată linkul de pe Facebook:

Disprețuiesc teoriile conspirației. Toți adepții lor îmi par cretini. Vreau doar să vă dezvălui o discuție pe care am avut-o ieri, 29 octombrie, la o masă la care era și un fost lucrător în guvern. Nu contează în ce funcție. Și respectivul spunea:
– Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți. Trebuie să acopere mizeria asta cumva.
– Ă?!
– Da, crede-mă. Vor muri oameni. Nu-i cunoști!
Am râs. Acum juma de oră, un club arde în București și mor cel puțin 25 de oameni.

A apărut zilele trecute o teorie a conspiraţiei conform cărei ministrul de interne şi vicepremierul Gabriel Oprea ar fi fost în spatele incendiului de la “Clubul Colectiv”, pentru a abate atenţia de la scandalul cu poliţistul mort din coloana sa oficială. Acum se vede că acea teorie a fost una greşită; ar însemna că Gabriel Oprea s-ar fi sabotat singur!

Dragi cititori, încă de sâmbătă, 31 octombrie 2015, mi-am exprimat opinia în acest articol – “Masacrul Colectiv”, cel mai mare sacrificiu satanic realizat în România, în preajma Halloween-ului! De vină pot fi forţele oculte Illuminati, dar şi entităţi malefice din alte dimensiuni! – că tragedia din Clubul “Colectiv” n-a fost un accident şi că de vină ar putea fi ori forţele oculte din această lume, ori cele interdimensionale. Acum, după ce observ evenimentele din această ţară îmi este din ce în ce mai clar că totul nu a fost decât un “9/11 românesc”, o conspiraţie pusă la cale din exterior, astfel încât nişte schimbări profunde să aibă loc în ţara noastră, schimbări pe placul Ocultei Mondiale. Şi cred că maleficul miliardar american, George Soroş, nu este străin de toate aceste evenimente, aşa cum spuneam şi în articolul de ieri – Demisia lui Ponta: şi-a vârât din nou coada miliardarul malefic George Soroş în România? Iată şi o propunere de guvernare a ţării, fără politicieni şi partide!

Cei din Ocultă sunt psihologi şi manipulatori desăvârşiţi. Conştienţi de faptul că populaţia unei ţări poate fi scoasă pe străzi, la revolte, doar ca urmare a unui eveniment tragic, ce implică tragedii umane incredibile, au pus la cale acest “sacrificiu”. Mărturiile tulburătoare a zeci de tineri arşi de vii nu puteau rămâne fără ecou… s-a strâns în mentalul colectiv o emoţie copleşitoare incredibilă, care au declanşat aceste proteste de stradă. E adevărat că există multă corupţie în rândul clasei politice şi că cei de la guvernare meritau să plece, dar oare ei mai plecau fără această puternică scânteie declanşatoare?

Precum se observă, planul lui George Soroş merge ca pe roate. Urmează ca el să-şi impună un premier care să-i asculte întocmai ordinile… oare ce rău va putea face ţării noastre? În Ucraina, Soroş a declanşat din umbră în 2014 o revoltă care a dus la destrămarea ţării. Aşa se urmăreşte şi în cazul României?

P.S. Sper să n-am să văd comentarii că, prin această teorie a conspiraţiei, i-aş apăra pe pesedişti sau pe politicieni. Sper… Zău, cred că m-am făcut foarte bine înţeles!

Secretele lui Lovendal