KLAUS IOHANIS ÎL VA NUMI ÎN CURÂND PE LASLO TOKES MINISTRU AL CULTURII! ( PAMFLET)

Trăim vremuri urât mirositoare! Vremuri în care toate căruțele cu proști, corupți și trădători par să se fi răsturnat pe pământurile acestei țări… Și ca prin minune, în loc să-i înghită pământul, acesta, primitor cum îl știm, le-a dat să sugă până au crescut mari și puturoși, numai apți să îngroape țara prin indolență, egoism, furt și minciună.

Într-o zi, însă, a apărut el: Klaus Iohanis cel Tăcut, omul care cu un singur moment de muțenie spune mai multe decât Eminescu în Scrisoarea a III-a.
Cât de poetice și de pline de sens sunt tăcerile acestui om și ce lucruri nepieritoare nasc după un timp!…
Iată și astăzi, la puțină vreme după numirea lui Eduard Helvig ca șef al SRI (românul verde votat și de PSD în unanimitate), din puțul gândirii rarefiate a președintelui a țășnit, către veșnica aducere aminte, o nouă epopee mută… de uimire pentru noi: propunerea de numire a vașnicului luptător pentru propășirea neamului, Mihai Răzvan Ungureanu, ca șef al SIE.
Desigur, suntem convinși că epicul nostru președinte a fost inspirat în această propunere de binecunoscutul respect pe care MRU l-a arătat “marei iubitoare de români”, Ana Pauker, de “lupta lui tenace” pentru aducerea tezaurului României de la Moscova, de “recuperarea” Moștenirii Gojdu din Ungaria, ca și de simpatia imaculată și profund dezinteresată a Ungureanului pentru Chevron și Roșia Montană – Gold Corporation. Dar cel mai mult cred că a contat dicția perfectă în ebraică cu care MRU face glume tradiționale românești, ca și diplomele obținute la Tel Aviv…
Așadar, cinste președintelui că nu trădează încrederea celor care l-au votat și investit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peste toate, am aflat din anumite surse care stau „de șase” în preajma Cotrocenilor că, odată cu căderea guvernului Ponta, în noul guvern îl vom avea pe Laslo Tokes ca Ministru al Culturii… Sperăm să fie doar ministru al culturii de Iarba Dracului, dar cine poate ști?!…
În acest context, mă simt dator să îi propun președintelui încă câteva personalități pentru funcții de răspundere în statul roman, pentru ca ei, oamenii din spatele președintelui, “SĂ-ȘI IA ȚARA ÎNAPOI” (!!!):
1. Csibi Barna (cel care a spânzurat manechinul lui Avram Iancu în piața publică) – șef al SPP.
2. Lucian Boia (cel care spune că NU avem drepturi istorice în Transilvania) – Consilier pe probleme de istorie.
3. Regele Cioabă (cel care… ăăă…) – Ministru al Educației.
Cu stupefiere „alarmist-conspiraționistă”, Daniel Roxin

P.S. Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!