PUTIN ŞI OBAMA ŞI-AU DAT MÂNA PE SUB MASĂ PENTRU INSTAURAREA „NOII ORDINI MONDIALE „

Putin si Obama

În ultimii ani, Vladimir Putin şi-a câștigat notorietatea ca fiind un luptător împotriva Noii Ordini Mondiale, împotriva Ocultei Mondiale, dar noile informații ieșite la lumină pun la îndoială sinceritatea acestui demers.
Iată, de exemplu, o ştire apărută pe 27 martie 2015, în care Rusia propune oficial o autostradă de mare viteză care să lege Londra de Statele Unite, prin teritoriul rusesc. Citez de pe mediafax.ro:
Preşedintele companiei de căi ferate din Rusia, Vladimir Iakunin, a propus un plan pentru o autostradă transsiberiană care ar putea lega ţara sa de graniţa de vest a statului american Alaska, trecând peste strâmtoarea Bering, care separă Asia de America de Nord, relatează CNN. Denumit Centura de dezvoltare trans-eurasiatică, proiectul propune construirea unei autostrăzi de-a lungul actualei căi ferate transsiberiene, alături de o nouă reţea feroviară şi conducte de gaz şi petrol. “Acesta este un proiect interstatal şi între civilizaţii”, a declarat Iakunin, citat de Siberian Times.
Autostrada va traversa Rusia, conectându-se la actualul sistem rutier din Europa Occidentală şi Asia. Distanţa dintre vestul şi estul Rusiei este de aproape 10.000 de kilometri. Iakunin a declarat că autostrada va lega Rusia de America de Nord prin regiunea Ciukotka, peste strâmtoarea Bering şi peninsula Seward din Alaska.
Iakunin a fost descris drept un prieten apropiat al preşedintele rus Vladimir Putin. Unele surse au speculat că el ar putea fi potenţialul succesor la preşedinţia rusă.
Aşadar, Vladimir Putin, prin intermediul unui apropiat, propune construcţia unei autostrăzi gigantice care să lege Europa Occidentală, Rusia şi Statele Unite. De aici vine întrebarea: dacă Marea Britanie şi SUA sunt văzute de către Putin ca fiind “duşmani”, de ce ar îndrăzni preşedintele rus să propună aşa ceva? Dacă Putin este cu adevărat un inamic al Noii Ordini Mondiale (reprezentate în special de SUA), de ce este ar coopera cu duşmanii şi le-ar propune planuri comune de dezvoltare? Nu ar dovedi acest fapt că Putin nu e inamicul, ci, de fapt, parte a Noii Ordini Mondiale? Toate războaiele și destabilizarea din întreaga lume nu reprezintă o perdea de fum pentru a acoperi agenda lor reală?
Tentaculele Ocultei Mondiale cuprind instituţii, alianţe şi guverne din întreaga lume: de la NATO, până la UNESCO, Federal Reserve, Banca Angliei, Banca Reglementelor Internaţionale, Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterală, Consiliul de Relaţii Externe (CFR), mass-media oficială etc. Mai mulţi lideri mondiali se află în aceeași echipă, pentru a institui o Nouă Ordine Mondială, un guvern mondial, menit să cucerească și să controleze lumea.
În cazul lui Putin, avem două versiuni:
1) Putin este un prieten al Ocultei Mondiale, dar rolul său este să joace pe-a duşmanul. De fapt, e posibil ca toţi liderii ruşi, începând cu Lenin (din 1918 şi până în prezent) să fi făcut parte din Oculta Mondială, care domină Statele Unite (vedeţi mai multe detalii în articolul pe care l-am scris în septembrie 2014: Ei joacă teatru pentru a ne înşela! E posibil ca Rusia şi SUA să fie în aceeaşi barcă a Ocultei Mondiale şi noi credem că ei se războiesc cu adevărat!).
2) E posibil ca schimbarea de atitudine a lui Putin, care doreşte cooperarea alături de duşmanii săi (Marea Britanie şi SUA) să se fi datorat înlocuirii liderului autentic al Rusiei la mijlocul lunii martie 2015, care a fost fie arestat, fie a murit (vedeţi articolul acesta: Un Putin fals a apărut la televizor pentru a linişti lumea! Iată dovezile fotografice! Soarta lui Putin cel adevărat este învăluită în mister…).
Cu siguranţă că una din cele 2 versiuni este adevărată, dar deocamdată nu sunt sigur care…

Secretul lui Lovendal