PUTIN A FOST SCHIMBAT ÎN SECRET DE LA CONDUCEREA RUSIEI PENTRU CĂ A DORIT SĂ NAŢIONALIZEZE BANCA CENTRALĂ A RUSIEI

Putin Rothschild

Iată în continuare o ştire pe care nu o prea vedem în mass-media internaţională, dar care ar trebui să ne atragă atenţia. În ea e vorba de acelaşi Putin (fals sau real), care încearcă încă o desprindere de sub influenţa cartelului bancar malefic controlat de Rothschild.

Precum se ştie, banca naţională (centrală) a unui stat are ca rol emiterea monedei naţionale, precum şi stabilirea politicii monetare statului, în special prin impunerea nivelului ratei dobânzii. Aceste bănci centrale ar trebui să se afle, cel puţin teoretic, sub controlul statului, prin actorii săi principali, guvernele şi parlamentele naţionale. Din păcate, marea majoritate a băncilor lumii au trecut încă din secolul al 19-lea sub influenţa malefică a familiei Rothschild, care controlează astfel aproape tot fluxul financiar al lumii. Prima bancă centrală intrată sub controlul familiei Rothschild a fost Bank of England, încă din secolul al XIX-lea. Apoi, cea mai cunoscută şi mai celebră trecere a unei bănci naţionale sub controlul lui Rothschild a fost Federal Reserve, banca centrală a Statelor Unite, proces care a avut loc în 1913.

Acum, se pare că Putin doreşte să preia controlul asupra Băncii Centrale a Rusiei, bancă aflată sub controlul străin, aşa cum aflăm dintr-un articol publicat pe site-ul new.euro-med.dk în decembrie 2014. Actuala Bancă Centrală a Rusiei ia ordine de la Londra şi Washington; ea poate tipări bani (ruble) doar în corespondenţă cu nivelul actuale al rezervelor valutare deţinute de Moscova, ceea ce nu este de ajuns pentru scopurile lui Putin. Mai mult decât atât, Banca Centrală a Rusiei a fost nevoită să cumpere obligaţiuni americane pentru dolarii primiţi în urma vânzării petrolului rusesc.

Naţionalizarea Băncii Centrale a Rusiei (pe care şi-o doreşte “Putin cel adevărat”) ar fi semnalul că se apropie sfârşitul familiei Illuminati Rothschild în privinţa imensei sale puteri financiare, creată în jurul lui “City of London” şi a Wall-Street-ului. Iar averea lui Rothschild este incomensurabilă; se spune că această familie monstruoasă deţine o avere totală de 115 trilioane de dolari!

Vă daţi seama că Rothschild n-ar accepta niciodată ca Putin să ajungă la o asemenea măsură… aşa că, încă o dată cred că “Putin cel adevărat” a fost scos de pe scenă după 5 martie 2015, iar un alt Putin şi-a făcut apariţia la Kremlin zilele acestea, aşa cum spuneam în articolul de ieri (Un Putin fals a apărut la televizor pentru a linişti lumea! Iată dovezile fotografice! Soarta lui Putin cel adevărat este învăluită în mister…)

Secretele lui Lovendal