BIBLIA NE SPUNE CĂ URMĂTORUL RĂZBOI VA FI ÎNTRE ISRAEL ŞI RUSIA

Rusia Israel razboi 3

Rusia pregătește un plan de urgență pentru a implica Hezbollah și, eventual, regimul președintelui sirian Bashar al-Assad, într-un conflict militar direct cu Israelul, spune un oficialfrancez care a fost informat despre aceastăsituație, citat de site-ul wnd.com.

Oficialulcare a vorbit cu condiția anonimatului,a declarat că această situaţie este menită să fie folosită ca o carte împotriva Occidentuluiîn special Statele Unite și Uniunea Europeanăcare au fost implicate în eforturile de a izolaMoscova.

Recent, SUA și Uniunea Europeană au adoptat sancțiuni mai stricte cu privire la economia Rusieiinclusiv restricții privind investițiile în Crimeea, cu accent pe petrol și gazeOficialul a spus există informații că Rusia, în ultimele săptămâni, ar fi livrat organizaţiei Hezbollah (cea care luptă împotriva Israelului) un convoi mare de rachete balistice Iskandar și rachete sol-aer. Rachetele din Rusia au fost recepţionateîn ciuda presupuselor lovituri aeriene ale Israelului în Siria asupra armelor rusești

Oficialul francez a mai spus ca Rusia nu a luat nicio decizie cu privire la aţâţarea unui atac alHezbollah asupra Israeluluidar vede un posibil conflict din Orientul Mijlociu ca o carte pe care o poate juca în confruntarea cu Occidentul.

La începutul acestei luni, ministrul sirian de externe, Walid al-Moualem, a călătorit în Rusia pentru a se întâlni cu președintele țăriiVladimir Putin și cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, în stațiunea Soci de la malul Mării Negre. Rusia a promis încă o dată că nu va sta cu mâinile în sân şi va acorda sprijinul și protecția regimului AssadAcest angajament a venit pe fondul presiunii venite din Turcia și Arabia Saudită asupra administrației Obama pentru a extinde lupta împotriva ISIS în Siria, vizând în acelaşi timp şi forțele lui Assad.

P.S. Despre implicarea Rusiei în conflictul din Orientul Mijlociu (în special în Siria), am vorbit încă de acum 3 ani (vezi articolul: Rusia şi-a trimis rachete avansate în Siria, pentru a se opune unui atac american. Începe “marele război”?). E clar că Rusia va juca dur această carte, privind conflictul din Orientul Mijlociu, pentru a scăpa de sancţiunile economice care pur şi simplu o sufocă (Ursul rus e zdrobit de americani! Economia Rusiei se prăbuşeşte, preţurile la alimente cresc foarte mult, iar rubla se devalorizează! Totul din cauza preţului scăzut la petrol…). Pentru a se ridica de jos, Rusia are nevoie disperată de un război, oriunde în lume unde sunt afectate interesele occidentale.

Într-un articol din noiembrie 2011 (Biblia ne spune că următorul mare război va fi între Israel şi Rusia?) reafirmam posibilitatea ca Rusia să atace Israelul, iar acest eveniment ar fi fost descris chiar şi Biblie, ca pe o mare profeţie.

Secretele lui Lovendal