ADEVĂRUL DIN SPATELE CONDAMNĂRII MOGULULUI DAN VOICULESCU: în lume există o Ocultă extrem de puternică care se debarasează de oligarhii intraţi în dizgraţie!

Pentru că am primit foarte multe mesaje şi emailuri pe tema zilei “condamnarea lui Voiculescu”, am să încerc să răspund la toate prin acest articol, care, de altfel, se vrea a fi foarte scurt. În primul rând, eu încerc să mă detaşez cât se poate de mult de zona politică şi să abordez subiecte mult mai interesante. În al doilea rând, am observat astăzi, dar şi zilele trecute, o ură inimaginabilă care s-a format în societatea românească, aspect care îi divide pe mulţi dintre români. Ce patimi la unii! Ce se bucură unii de răul altora! Cât de mult le place altora să se victimizeze! În al treilea rând, din tot ceea ce am citit pe site-uri şi am văzut la televizor, nu am observat la niciunul vreun punct de vedere neutru, filtrat prin ochii unui observator neutru.
Eu încerc să fiu cât mai neutru în această temă, cu toate că aş avea toate motivele să nu fiu imparţial. În primăvara anului trecut (2013), site-ul Antena 3.ro a început să îmi fure câteva articole de pe site-ul meu, fără a mă trece pe mine drept sursă (vezi articolul Rog unii redactori de la antena3.ro şi decenews.ro (site-ul lui Bogdan Chireac) să nu-mi mai fure articolele, fără să treacă sursa!). În octombrie 2013, Mircea Badea de la Antena 3 a făcut două emisiuni în care mi-a ironizat site-ul şi articolele de pe el. Ţinând cont de toate acestea, ar trebui să-i urăsc pe cei de la Antene şi pe patronul lor spiritual, Dan Voiculescu. Dar nu o fac, pentru că pe mine nu mă interesează ca patimile şi urile personale să le expun public pe site. De aceea, am să vă spun în continuare punctul meu de vedere, ca observator, asupra acestui eveniment, bineînţeles, din punct de vedere conspiraţionist.
Nu cred că un mogul cum este Dan Voiculescu putea fi judecat “imparţial” de nişte judecători, fără ca aceştia să primească nişte ordine precise de undeva. Nu există “independenţa justiţiei” nicăieri în lume, decât în cazurile mărunte (aşa zisele găinării). În cazurile mari de judecată, când se află în joc zeci sau sute de milioane de euro, când e vorba de oameni puternici, oameni politici şi bogaţi, va exista întotdeauna o forţă puternică şi ascunsă, care va da ordine, în funcţie de propriile beneficii. Dacă în Italia veţi vedea un mare mafiot condamnat, să ştiţi că nu e o victorie a “independenţei justiţiei împotriva mafiei”, ci pur şi simplu de eliminare a unui mafiot de către o mafie mult mai puternică şi suverană în lume. Poate că mafiotul condamnat a făcut parte sau a colaborat cu structura ocultă care ne conduce din umbră, dar, la un moment dat, a devenit indezirabil în Ocultă (s-au certat de la împărţirea banilor, a sferelor de influenţă sau alte lucruri). Mafiotul respectiv putea fi lichidat fizic (ucis) sau târât într-un proces ruşinos.

Secretele lui Lovendal