VA VOTA CAMERA DEPUTAŢILOR LEGEA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI SAU SÎNTEM ÎN PRAGUL UNEI TRĂDĂRI NAŢIONALE ?

tradatorii

Bucureşti, România/romanian Global News

Trădătorii sunt o specie aparte care populează clasa politică românească dar şi instituţii ale statului român. Unii îşi trădează electoratul, alţii îşi trădează principiile, unii îşi trădează partidul, dar de departe cei care sunt cei mai ticăloşi sunt cei care îşi trădează Credinţa şi Neamul.

Pe cei din ultima categorie, prezenţi la Camera Deputaţilor, îi vom identifica în funcţie de cum vor vota pentru modificarea Legii românilor de pretutindeni acolo unde, pentru prima dată, denumirile istorice ale românilor de pretutindeni vor fi trecute în lege.

Romanian Global News are informaţii că lobby-ul desfăşurat de agenturile Serbiei, Greciei, Bulgariei, Ucrainei dar şi a SIS-ului de la Chişinau care işi desfăşoară activitatea în România s-a activat şi prin tot felul de agenţi de influenţă, de la foşti şi actuali securişti care au fost racolaţi când s-au aflat la post în ţările respective pâna la oameni de afaceri apropiaţi de interesele statelor menţonate, cu toţii s-au mobilizat pentru ca proiectul de modificare a legii să nu treacă.

Mulţi dintre aceşti agenţi de influenţă sunt în structurile statului român sau în Parlament.

Ei vor încerca să determine un vot negativ la o cerere legitimă a a românilor (moldoveni, aromâni, meglenoromâni, vlahi, istroromâni..etc) din jurul frontierelor şi Balcani care vor ca denumirile istorice româneşti pe care ei încă le poartă să fie recunoscute de Ţara Mamă, şi nimeni să nu le mai spună că nu sunt români. Punctul lor este ferm sprijinit de cel mai înalt for ştiințific al românilor, Academia Română.

Aşa cum Germania recunoaşte că germani pe cei care se numesc şvabi sau saşi sau nemţi sau allemande aşa şi românii noştri, indiferent cum sunt numiţi sau se autodenumesc ei, doresc acastă recunoaştere.

Trădătorii vor încerca să-şi justifice trădarea prin tot felul de scuze. De la stricarea relaţiilor cu “ţările vecine şi prietene” pâna la “nu ne lasă Bruxellul” sau “trebuie să mai lucrăm pe text” etc.
Numai că atunci când îţi trădezi Neamul orice scuză devine acuză, iar cel care o face, indiferent de poziţie şi de scuze devine doar un Trădător. Nimic mai mult! Iar această trădare îl va urmări permanent chiar şi dincolo de mormânt la Judecata de Apoi.

Romanian Global News

Articol unic: Legea nr. 299 din 13 noiembrie 2007 privind sprijinul acordat românilor de pretutindeni, se modifica dupa cum urmeaza:
Articolul 1, alineatul (1) a) se modifica şi va avea urmatorul cuprins:
ART. 1. alin (1) a) drepturile persoanelor care îşi asumă în mod liber identitatea culturală română – persoanele de origine română cele aparţinând filonului lingvistic şi cultural românesc, care locuiesc în afara frontierelor Romaniei, indiferent de modul în care aceştia sunt apelati (armâni, armânji, aromâni, basarabeni, bucovineni, cuţovlahi, daco-români, fărşeroți, herţeni, istro-români, latini dunăreni, macedoromâni, macedo-români, maramureşeni, megleniţi, megleno-români, moldoveni, moldovlahi, rrămâni, rumâni, valahi, vlahi,vlasi, volohi, macedo-armânji, precum si toate celelalte forme lexicale înrudite semantic cu cele de mai sus), denumite în continuare români de pretutindeni;

“Delegaţia românilor timoceni a mulţumit Senatului pentru votul dat la modificările aduse Legii românilor de pretutindeni, subliniind că votarea acestor modificări care legiferează denumirile istorice ale românilor vin să repare o nedreptate istorică cu multe consecinţe pentru românii din Balcani dar nu numai….
Ca şi la Senat, delegaţia din Timoc a făcut apel la deputaţii români să voteze iniţiativa de introducere în Legea românilor de pretutindeni a denumirilor istorice ale românilor de pretutindeni spunând că numai cei care nu apără interesele româneşti ar putea vota împotriva unei asemenea legi.”