DACII – NOI DEZVĂLUIRI

dacii-noi-dezvaluiri

Un nou documentar realizat de către Daniel Roxin despre originea poporului român a fost lansat în format HD pe YouTube. După ce ultimul film al lui Roxin, Dacii- Adevăruri tulburătoare, a devenit cel mai vizionat clip românesc de pe Youtube şi a stârnit controverse enorme, noul film promite să continue controversa: românii sunt urmaşii dacilor, nu şi ai romanilor. O teorie care zguduie din temelii istoria poporului român şi tinde să demonteze teoria latinităţii, mai ales în contextul în care ministrul culturii Puiu Haşotti a refuzat cercetarea ADN-ului voievodului Vlaicu Vodă, considerat de unii istorii apropiaţi ai Securităţii ca fiind de origine cumană.

“Poporul roman este continuatorul dacilor, nu si al romanilor, iar filmul “Dacii – Noi dezvaluiri”, prin dovezile istorice si probele materiale pe care le prezinta, consideram că va dovedi acest lucru.

Realizat prin contributia mai multor personalitati, inclusiv doi istorici, documentarul pe care il oferim astazi spre vizionare, completeaza intr-o maniera mai riguroasa, mai stiintifica filmul “Dacii – Adevaruri tulburatoare”, demoland teoria falsa a romanizarii Daciei.
Cu siguranta, multe dintre lucrurile prezentate in acest film vor fi, pentru publicul larg, surprize de proportii…”

NapocaNews