MANKURTULE DE LA CHIŞINĂU,JOS LABELE DE PE CUVINTE ŞI SIMBOLURI CA MOLDOVA, ŞTEFAN CEL MARE, EMINESCU. ACESTEA SUNT SIMBOLURI ŞI CUVINTE ROMÂNEŞTI!

Batxa M

MARIUS BATCĂ
Ziua veche.ro

Dacă nu îţi place şi nu îţi convine că limba pe care o vorbeşti este LIMBA ROMÂNĂ, inventează tu alta, cu alt alfabet, cu alte cuvinte. Cu alfabet slavon, dacă îţi place, dar renunţă la cuvintele româneşti, mankurtule! Adică la 90% din cuvintele pe care le foloseşti zilnic. Pentru că nu poţi să îţi baţi joc la infinit de zeci de milioane de oameni şi nici de studiile ştiinţifice internaţionale. Şi, renunţă şi la numele Moldova, pentru că aparţine tot românilor şi României!
Nu îţi sună bine “Limba Română”? Îţi stă în gât, individ spălat pe creier şi vândut moscalilor? Atunci, nici să nu te mai aud şi să te văd că stai cu mâna întinsă după banii românilor, după “pilele” puse la Bruxelles şi la Washington!
Te-ai ajuns, mankurtule? Crezi că eşti buricul pământului, dacă îţi plimbi curul în multe luntrii, jucând leapşa când cu Bruxellesul, Washingtonul şi Bucureştiul, când cu Moscova? Te înşeli, mankurtule! Nici nu îţi dai seama cât de efemeră este poziţia asta înaltă pe care o iubeşti atât de mult. O simplă mişcare, de la vest de Prut, şi zbori, cu tot cu impresiile tale de lider. Poţi, în cel mai fericit caz, să rămâi cu rolul de Buratino, dar nici pe ăstă nu o să ţi-l mai rezerve “tavarişcii” tăi de la Kremlin, care te-au ţinut ore în şir în anticameră.
Bagă-ţi minţile în cap, mankurtule, şi ţine-ţi în lesă lătrăii de care te foloseşti pentru a dezinforma românii dintre Prut şi Nistru! Pentru că ei sunt Români şi nu altceva. Şi stema lor, “Bourul cu stea în frunte” este simbol românesc, aflat pe stemaRomâniei. Şi Ştefan cel Mare şi Sfânt este domnitor român, iar oasele sale domneşti odihnesc la Putna, în România. Şi Eminescu, poetul naţional, este naţional pentru că este al ROMÂNILOR şi a scris în LIMBA ROMÂNĂ şi tot înRomânia îşi află somnul cel de veci!
Mankurtule, nu impresionezi pe nimeni cu dezinformările şi acţiunile anti-româneşti venite pe filiera Soros. MINCIUNA ultimului “sondaj”, care susţine că 65% din cei chestionaţi s-au pronunţat ca limba oficială să fie ‘limba moldovenească’, aşa cum este în prezent, şi doar circa 23% au optat pentru limba română, în timp ce peste 7% doresc să fie ‘limba moldovenească (română)’ nu face decât să dovedească şi mai mult cât de vândut eşti intereselor Kremlinului.
Mankurtule, mai bine ramâi la filatelie! Poate mai înveţi, cum e cu capul de bour!
P.S. România poate bloca aderarea Republicii Moldova la UE, dacă aceasta nu va renunţa la denumirea oficială a limbii sale (limba molodvenească), consideră Constantin Tănase, redactorul-şef al publicaţiei “Timpul” din Chişinău.
Mankurtule, ţine seamă de aceste adevăruri scrise, chiar şi în presa de la Chişinău, şi teme-te de minciunile şi fariseismul de care dai dovadă! Pentru că ele se răzbună şi se întorc împotriva ta mai întâi pe lumea asta şi, de abia după aia, pe lumea cealaltă!