ȘEVCIUK A VENIT LA CHISINAU. DE CE NU A FOST ARESTAT?

filar sevciuc

Romanian Global News

Va puteti inchipui vizite ale asa zisilor lideri ale asa ziselor republici separatiste Abhazia si Osetia de Sud la Tibilisi? Evident ca cei doi infractori ar fi imediat arestati de autoritatile georgiene. Si pe buna dreptate. Au incalcat legile Georgiei.

Ei bine de ce autoritatile de la Chisinau nu-l aresteaza pe liderul separatist Șevciuk pentru numeroasele incalcari ale legislatiei R. Moldova, incepand cu legea fundamentala care este Constitutia? Sunt autoritatile de la Chisinau complici cu infractorul de la Tiraspol?

Asa zisul lider al administraţiei separatiste de la Tiraspol, Evghenii Șevciuk a venit la Chişinău, iar absurdul situatiei este ca vizita a fosr anuntata de Vlad Filat, cel care injura printre dinti pe unionistii care-i clatina lui fotoliul de oligarh politic la Chisinau.

„Avem o comunicare bună şi la telefon, dar şi la întâlnirile private cu Şevciuk. Întâlnirea de boastră este încă un pas mic în procesul de reglementare a conflictului”, a declarat Filat de parca nu ar sti ca vorbeste de un individ care zilnic incalca zeci de legi ale R. Moldova.

Sau poate primul ministru este complicele infractorului de peste Nistru!? Nu ar fi rau ca procuratura de la Chisinau sa se aplece asupra acestei legaturi, cu siguranta periculoasa…