KARAMALAK, SPONSORUL OFICIAL AL PUTERILOR TOATE?

Vasilcau

Traian Vasilcău

Privesc la Moldova 1 în direct un campionat național al luptelor libere și greco-romane.
Organizat de Guvern, sub permanenta oblăduire a dlor Filat, Moldovanu, bănuiesc, și a ministrului de profil, Cebanu și a deputatului-președinte CNO, Juravski…
Toți prezenți…în prezidiu.
Din prima secundă văd un panou publicitar imens pe ecran, care apare și tot apare, mai des decît chipul deja legendar al Primului nostru contrabanSISt.
Nicolae Buceațchi e la microfon, semn că olimpicii conduși de liberali și liberali-democrați sunt la datorie.
Totul e minunat pînă la un moment…
Cînd reapare în prim-plan panoul cu litere imense IFIVAS, iar crainicul ne anunță că sponsorul oficial al Campionatului e Federația(corect: Fundația/Fondul) internațională pentru ajutorarea veteranilor și invalizilor din sport, al cărei președinte e dl …Grigorii KARAMALAK!
Hopa!
Înainte de pronunțarea numelui Bulgarului nostru căutat și răscăutat de structurile de drept ale R Moldova vreme de ani (stră)buni, crainicul a făcut o pauză și apoi ca din pușcă l-a declarat persona forte grata pe Bulgaru, tot el Karamalak, tot el X, tot el Y, tot el Z!
Tot el…!!!
Și tot el, Neînvinsul!
Care mai și împarte acum cîteva zile mașini nou-nouțe proaspăt medaliaților olimpici moldoveni, care au mai primit cîte una din partea guvernului Moldovei, deși presa afiliată PLDM-ului trîmbițează NU SE ȘTIE DE CE că acestea+niște apartamente ar fi fost oferite doar din buzunarul FĂRĂ FUND al lui Filat.
Halal de așa lipsă de inspirație la tipi gen Karamalak!
Halal de așa justiție la moldoveni!
Halal de așa respect față de cetățenii acestui stat, furați și mințiți de conducătorii lor cu nerușinare.
Adică ce să înțeleg, domnii mei?
Că R Moldova nu dispune de bani pentru organizarea unui biet campionat național și a apelat la mila inculpatului fugar Karamalak, pe care nu-l poate prinde, pentru că Putin, fratele de cuget și box al lui Filat, nu vrea să-l extrădeze, pentru că acesta, Karamalak, e și sponsorul său?
Știe și cel nenăscut că datul în urmărire generală, Bulgaru, cel cu 33 de pașapoarte și tot atîtea identități, nefalse, evident, a fost sponsorul PCRM cu numai 500 000 lei cash, apoi cineva a zis, oferind și niscaiva poze despre finanțarea de către eroul nostru a răposatei AMN, azi văd că Invincibilul Karamalak nu e străin nici de PL, nici de PLDM.
Aoleu, mamă!!!
Dapoi la voi Puterea s-a contopit de mult cu Karamalak, nu înțelegi?-mă convinge prietenul meu, Adevărul.
Aoleu, tată!!
Dapoi Karamalak e demult sponsorul oficial al R Moldova. Nu știai doar tu?—mă anunță, tardiv, Întristarea.
Și doar eu, doar eu, unul, nu-i cred!