REGELE MIHAI, UN URMAŞ AL LUI NATHAN MAYER ROTHSCH-ILD, CREATORUL MALEFICEI ORGANIZAŢII ILLUMINATI. RE-GELE MIHAI ŞI REGINA MARII BRITANII ELIZABETH A II-A A

regele Mihai

Prinţul Alexei al Rusiei(1904-1918), fiul ultimului ţar al Rusiei, Nicolae al II-lea, a rămas celebru în istorie pentru că a suferit de hemofilie, o boală genetică foarte rară. De unde a căpătat acest copil această boală? De la străbunica sa, celebra regina Victoria a Marii Britanii(1819-1901). Prinţul Alexei fu copilul ţarului Nicolae al II-lea şi al împărătesei Alexandra Romanov
(1872-1918), la rândul ei fiica prinţesei Alice al Marii Britanii(1843-1878), copilul reginei Victoria.
Un alt fiu al reginei Victoria, prinţul Leopold, duce de Albany (1853-1884), a suferit, de asemenea, de hemofilie. Tot misterul e dat de faptul că niciunul din înaintaşii reginei Victoria n-a suferit de vreo formă de hemofilie. Părinţii reginei au fost prinţul Edward, duce de Kent (1767-1820) şi Victoria de Saxe-Coburg Saalfeld (1786-1861). Niciunul din ei n-au fost hemofilici; în plus, Victoria de Saxe-Coburg-Saalfeld a mai avut alţi doi copii, dintr-o altă căsătorie, ambii copii (dar şi urmaşii lor), neavând probleme de hemofilie.
Cum regina Victoria n-a moştenit boala de la niciunul din părinţi, misterul se poate rezolva, dacă am presupune că regina Victoria n-a fost fiica prinţului Edward (la rândul său, fiul regelui
George al III-lea al Marii Britanii), ci al unui alt tată… Un cercetător pe nume Greg Hallett, citând anumite surse secrete, crede că regina Victoria n-a fost fiica prinţului Edward, ci al celebrului bancher evreu Nathan Mayer Rothschild (1777-1836), al cărui tată, bogatul comerciant Mayer Amschel Bauer (1743-1812), s-ar fi aflat în spatele creării maleficei organizaţii francmasonice Illuminati. Mayer a conceput în 1773 un plan secret
Dar, dacă tatăl ilegitim al reginei Victoria a Marii Britanii a fost Nathan Mayer Rothschild, ar exista vreo dovadă că familia evreiască Rothschild a suferit vreodată de hemofilie? Nu am dovezi clare, dar, o scurtă căutare pe Internet, mi-a oferit câteva indicii. De exemplu,unul din descendenţii actuali ai familiei Rothschild, Chantal Rothschild, este un cercetător din Franţa care suferă de hemofilie. De asemenea, familia Rothschild sponsorizează o asociaţie din SUA privind hemofilia. În plus, coincidenţă sau nu, evreii europenişi cei din Iraq sunt cel mai des afectaţi de această boală genetică.
Mai există şi alte elemente care fac să ne pună pe gânduri puţin… De exemplu, până în secolul al XIX-lea evreii n-au fost niciodată bine văzuţi în înalta societate britanică, fiind într-un fel “banaţi”. Nathan Rothschild (1840-1915), nepotul lui Nathan Mayer Rothschild a fost primul evreu britanic care a fost făcut Lord, având astfel acces la Camera Lorzilor, iar tatăl său, Lionel Rothschild, a fost primul parlamentar evreu în Parlamentul Marii Britanii. Fără influenţa reginei Victoria, toate aceste lucruri nu s-ar fi întâmplat niciodată. În plus, unele din fiicele lui Nathan Mayer Rothschild, Hannah Mayer (1815–1864) s-a căsătorit în 1839 cu Henry Fitz Roy
(1807-1859), descendentul regelui englez Charles alII-lea (1630-1685).
Dacă regina Victoria a fost şi ea un membru al familiei Illuminati Rothschild, atunci consecinţele ar fi incredibile pentru întreaga istorie până în prezent. Descendenţii reginei Victoria formează toate casele regale din Europa, inclusiv cele din România. Aşadar, marile case regale ale Europei sunt răspândite cu “virusul Rothschild”?
Cât priveşte casa regală a României, reprezentată la momentul actual prin regele Mihai, şi acesta ar fi un urmaş “demn” al ticălosului de Nathan Mayer Rothschild. Bunica regelui Mihai a fost regina Maria (1875-1938), care era fiica ducelui Alfred (1844-1900), acesta din urmă fiind fiul reginei Victoria. Mai jos puteţi vedea un mic arbore genealogic explicatoriu:

Nathan Mayer Rothschild (1777-1836) – Victoria de Saxe-Coburg Saalfeld (1786-1861)

Regina Victoria a Marii Britanii (1819 – 1901)

Ducele Alfred de Saxa-Coburg ( 1844-1900)

Regina Maria a Romaniei ( 1875-1938) – Regele Ferdinand al Romaniei ( 1865- 1927)

Regele Carol al II-lea al Romaniei (1893-1953)

Regele Mihai I al Romaniei ( 1921)

Aşadar, regele nostru e un urmaş al creatorului real al organizaţiei malefice Illuminatii.

REGELE MIHAI PREZENT LA O RECEPŢIE GĂZDUITĂ DE REGINA MARII BRITANII ELIZABETH A II-A A CU PRILEJUL JUBILEULUI EI DE DIAMANT

Potrivit noblesseetroyautes.com, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a invitat reprezentanţii monarhiilor la o recepţie organizată la castelul Windsor, pentru a marca jubileul său de diamant.
Toate casele regale au fost reprezentate la eveniment, cu excepţia celor din Spania, Bhutan, Cambodgia şi de sultanatul Omanului.
Alături de regina Elizabeth a II-a, la eveniment, au participat ducele de Edinburgh, ducele şi ducesa de Cambridge, prinţul Harry, ducele de York, prinţesele Beatrice şi Eugenie, contele şi contesa de Wessex.

Această recepţie a permis membrilor familiilor regale să se întâlnească într-o ambianţă care părea foarte relaxată. Ei au schimbat îmbrăţişări, au purtat discuţii informale şi au făcut fotografii oficiale, mai scrienoblesseetroyautes.com.
Prânzul oficial a durat o oră şi jumătate şi a fost precedat de o sesiune foto oficială la care au luat parte regina Elizabeth a II-a şi monarhii celor 26 de ţări prezente la eveniment, se spune pe site-ul familiei regale a României.
Într-o fotografie de grup realizată cu acest prilej, regele Mihai I al României este aşezat chiar în dreapta reginei Elizabeth a II-a, în timp ce în stânga monarhului britanic se află regele Simeon al Bulgariei, se arată pe noblesseetroyautes.com.
Alături de aceştia, tot în primul rând, în fotografie apar împăratul Japoniei, regina Olandei, regina Danemarcei, regele Constantin al Greciei, sultanul din Brunei, regele Suediei, regele Elveţiei, prinţul Hans Adam de Liechtenstein.
Pe rândul al doilea, în spatele reginei Elizabeth a II-a apar: prinţul Albert de Monaco, marele Duce de Luxembourg, regele din Lesotho, regele Albert al II-lea, regele Norvegiei, emirul din Qatar, regele Iordaniei, regele din Bahrein şi regele din Malaysia.
Pe ultimul rând apar prinţul Nasser Mohamed Al-Jaber din Kuweit, primul moştenitor din Abu Dhabi, prinţul Alexandru al Serbiei, regele din Tonga, prinţul moştenitor al Thailandei, prinţesa Lalla Meriem din Maroc şi prinţul Mohammed bin Nawaf bin Abdulaziz Al Saud al Arabiei Saudite.
La această recepţie, regina Elizabeth a II-a a purtat un costum din mătase albă, în timp ce principesa Margareta a purtat un costum de culoare roşie.

Mediafax.ro