NOMENCLATURA KGB – LA VREMURI NOI, TOT NOI ! MARII ESCROCI AI BASARABIEI

escroc

MIHAI CIUBOTARU

Cine se aseamănă se adună. Corb la corb trage, şacal la şacal trage, escroc la escroc trage, trădător la trădător trage. Asta-i lumea lor de vânzători de neam. Recent haita de escroci care conduc Basarabia s-au adunat cu toţii împreună să-şi sărbătorească fratele lor de haită, pe Iurie Roşca, la 50 de ani, cel care şi-a pus căciula de cârlan şi a făcut-o pe românul şi unionistul în ultimii 20 ani. S-au adunat cu toţii împreună ca să demonstreze cât de uniţi sânt în marea lor operă de edificare a statalităţii R. Molotov-Ribbentrop. Comunişti, democraţi, creştini-democraţi, liberal-democraţi, social-democraţi, au jurat credinţă idealului lor suprem: PUTEREA şi TRĂDAREA.
Ei se văd pururea preşedinţi, miniştri,deputaţi, aceşti foşti lucrători ai Comitetutului Central al PCM, al Comsomolului, foşti KGB-işti, sluji devotate ale Kremlinului de Ieri, de Azi şi Dintotdeauna, care nu se închină Bisericii Neamului, ci Patriarhiei Ruse, Patriarhului Chiril.
Falsificatori de valută, falsificatori de istorie, iubitori de şantaj, vânătorii fondurilor europene, consultanţi juridici ai riderelor de bănci, asasini economici, hoţi de alegeri, ei sânt groparii poporului din Basarabia, care nu reuşeşte să-şi dezdoaie spatele, să se ridice în picioare şi să-i tragă în ţeapă! Puterea şi trădarea lor se transmite din tată-n fiu.
Unde esti, tu, Ţepeş. DOAMNE…
Şi acum priviţi cu spaimă faţa noastră sceptic-rece, Vă miraţi cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece? Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă, Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela, Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa? Prea v-aţi arătat arama sfâşiind această ţară, Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară, Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei, Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei! Da, câştigul fără muncă, iată singura pornire; Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire. Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici; Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici. Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei, Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei, Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni, Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni! ( Mihai Eminescu, Scrisoarea III )
Unde eşti, tu, Ţepeş, Doamne, şi nu vii în Basarabia, ca să-i aperi pe Românii basarabeni de ciocoii roşii şi de trădătorii de neam!

Comunistii au stat astazi la coada la sediul PPCD. De vina este fostul lider crestin-democrat care a implinit 50 de ani. Iurie Rosca a fost felicitat nu doar de comunisti, dar si de fostii si actualii sai colegi de partid. El a primit in dar multa bautura, tablouri, icoane dar si o caciula de carlan asemanatoare cu cea pe care o purta in timpul protestelor anticomuniste.

Liderul comunistilor a venit la sediul PPCD insotit de mai multi deputati ai PCRM.

Comunistii n-au venit cu mana goala. Iurie Rosca a primit in dar mai multe cadouri, printre care o caciula de carlan.

In timp ce Vladimir Voronin il felicita pe Iurie Rosca, si-a facut aparitia si presedintele de onoare al PD. Dumitru Diaciv.

Nici comunistul Igor Dodon nu a ratat ocazia sa-i spuna la multi ani lui fostului lider al PPCD. Acesta a venit separat de fractiunea sa si i-a adus in dar o ie.

Presedintele de onoare al PPCD a mai fost vizitat de fostii ministri ai guvernului Tarlev din care si el a facut parte, fiind vicepremier. Printre acestia, fostul premier Vasile Tarlev, fostii ministri de externe, de justitie, dar si fostul ministru de interne Gheorghe Papuc.

Vlad Filat a vizitat pe Iurie Roşca la sediul PPCD pentru a-l felicita cu jubileul de 50 de ani. În mod simbolic, prim-ministru i-a oferit un divin de marcă “Prezident” cu vechime de 50 de ani.

filat

Preşedintele interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu, s-a numărat, de asemenea, printre cei care i-au adresat domnului Iurie Roşca, la 31 octombrie, mesaje de felicitare cu ocazia împlinirii a 50 de ani de viaţă.

În mesajul primit de la Preşedinţia Republicii Moldova se arată: „Stimate domnule Iurie Roşca, îmi face o deosebită plăcere să vă adresez cele mai sincere şi cordiale felicitări cu prilejul aniversării zilei Dumneavoastră de naştere.

Vă urez din tot sufletul sănătate, viaţă lungă, bunăstare, frumoase realizări în activitatea Dumneavoastră, precum şi multe clipe fericite alături de cei dragi.

Să aveţi parte de multă căldură în suflet şi în casă,

Cu deosebită consideraţie,

Marian Lupu, Preşedintele interimar al Republicii Moldova”

Discutiile cu tenta politica s-au regasit in majoritatea urarilor.

La cei 50 de ani ai sai Iurie Rosca a primit in dar multa bautura, carti, icoane dar si doua medalii pentru performate in box.

De la eveniment nu au lipsit nici fostii si actualii colegi de partid.

Iurie Rosca a implinit astazi 50 de ani, o varsta potrivita pentru a trage concluzii, sustine omagiatul.

Iurie Rosca a fost liderul PPCD timp de circa 16 ani. De numele acestui partid sunt legate mai multe proteste anticomuniste.

Iurie Rosca a renuntat la sefia partidului dupa ce in alegerile din 2009 formatiunea sa nu a trecut pragul electoral. Chiar si asa, el nu renunta la marea politica. Ba mai mult, Iurie Rosca nu dezminte zvonurile, potrivit carora, in cel mai scurt timp, el ar putea ajunge presedinte de tara.

Iar daca acest lucru nu se va intampla, Iurie Rosca nu renunta la politica. Si in opozitie extraparlamentara nu e rau, mai ales cand sloganul este deja pregatit.

voronin

diacov

Selin

stepaniuc

gurau

tcaciuc

dodon

andronic

chirtoca

formuzal

Tardea

botan

morari

mus

papuc

pulbere

nantoi

Reidman

stratan

layar

jurist

braghis

ciocan

tarlev

rosca

pd

popov

Plesca

resetnicov

ciubotaru

munteanu

rosca

zubic

rosca

golea

petcov